Over de E-learning ADR Veiligheidsadviseur

Iedere onderneming waarvan de bedrijvigheid de verzending of het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg betreft, of het daarmee samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen, moet één of meer veiligheidsadviseurs voor het vervoer van gevaarlijke goederen benoemen. De taak van de veiligheidsadviseur is ervoor te zorgen dat het vervoer van gevaarlijke goederen en alle gevaren die aan dergelijke activiteiten zijn verbonden, met alle mogelijke middelen en maatregelen zo veilig mogelijk verloopt.

D.m.v. een E-learning kunt u gemakkelijk op elk moment leren en oefenen voor uw examen! Zit dus niet langer vast aan die lange cursusdagen maar plan gemakkelijk zelf in wanneer u wilt leren.

U krijgt toegang tot de cursus welke alle onderdelen van het boek behandelt en u goed voorbereid op het examen. Hiervoor zijn voor alle modules oefenvragen gemaakt zodat u ten alle tijden met vragen kan oefenen om u scherp te houden. Wanneer u daarvoor klaar bent geeft u zichzelf direct op bij het CBR voor het examen.

Voor wie

Iedereen die te maken hebben met werkzaamheden rondom het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. Deze cursus is voor iedereen te volgen.

Cursusduur

De cursus bevat 6 modules. Na elke module kunt u oefenen met een set aan vragen. De snelheid hierin is zelf te bepalen en u kunt de modules zoveel als u zelf wenst herhalen (gedurende 6 maanden).


Registreren

Na aanmelding voor de cursus ontvangt u een bevestiging dat u zich voor de cursus hebt geregistreerd. Na betaling (€ 495,-* voor de cursus) kunt u de cursusbrief meteen downloaden om de cursus te starten. In het cursusmateriaal zit reeds een online versie van de ADR. Het is echter wel raadzaam om bij het bestellen van de cursus tevens de ADR code boeken mee te bestellen daar u deze nodig heeft bij het examen.

Aanbevolen? Definitief! De cursus is al door veel studenten gevolgd en gewaardeerd. We kunnen het niet eenvoudiger maken.

Schrijf nu uzelf of uw medewerkers in: meld aan.

* ex btw

Login